Wijziging weergave Facebook tijdlijn

Er gaat binnenkort het een en ander veranderen bij Facebook en dat heeft gevolgen voor de berichtgeving van organisaties en bedrijven op je tijdlijn. Bij Facebook wijzigt men de frequentie van de pagina’s die je volgt, waardoor ze meer berichten tonen van je vrienden en minder van de bedrijfspagina’s die je volgt. Wil je het laatste nieuws op je Facebook tijdlijn blijven zien, doorloop dan het volgende stappenplan dat ik publiceerde op Katholiek.nl.

Laatste nieuws op Facebook tijdlijn, zo stel je het in

Computer
Zorg ervoor dat je de desbetreffende pagina volgt op Facebook en aangeeft dat nieuwsberichten als eerste wilt zien op Facebook. Dit doe je door naast de ‘Vind ik leuk’ knop op ‘Volgend’ te klikken en zorg dat ‘Als eerste weergeven’ aangevinkt staat. Zorg ook dat meldingen op ‘aan’ staan.

 

Mobiele telefoon
Op je mobiel werkt het precies hetzelfde. Ga naar de Katholiek.nl Facebookpagina en klik op ‘volgen’ of ‘volgend’ (indien je onze pagina al volgt). Vervolgens klik je op ‘als eerste weergeven’. Zorg er ook voor dat meldingen op ‘aan’ staan. De berichtgeving van Katholiek.nl blijft prominent op je tijdlijn verschijnen! 

Bron: Katholiek.nl

Tip voor organisaties en bedrijven

Nog een extra tipje voor organisaties en bedrijven. Zorg dat je in de komende weken deze nieuwsmededeling deelt met je achterban. De nieuwe richtlijnen van Facebook worden nu rustig uitgerold en is niet van de een op de andere dag. Zorg dat je er op tijd bij bent!Deel dit artikel via: