Specialisaties

Veelzijdigheid is onze kracht! Op deze website lees je blogartikelen in verschillende categorieën, geschreven vanuit de volgende specialisaties: Communicatie, Informatica en Webbuilding. De artikelen zijn geïnspireerd door werkzaamheden bij projecten en werkgevers uit de culturele sector, katholieke kerk, zorginstellingen en verschillende projecten bij particulieren en zzp’ers.

Communicatie

Communicatie is een veelzijdig vak. Van een goede strategie, helder concept tot creatief uitgewerkte middelen. Het is interessant en uitdagend traject om je doelgroep door middel van communicatie te bereiken. In mijn artikelen geef ik tips en adviezen met voorbeelden uit de praktijk. Hiermee hoop ik je weer een stapje verder te brengen.

Artikelen over Communicatie >>

Informatica

De ontwikkelingen op gebied van Informatica gaan als een speer. Kijk maar naar je mobiele telefoon; 10 jaar geleden had je nog geen besef dat dit apparaat zo’n invloed zou hebben in je leven. Alle ontwikkelingen over computers, mobiele telefoons, software en hardware lees je in deze categorie.

Artikelen over Informatica >>

Webbuilding

Een aantrekkelijke website bouwen, daarmee bereik je een groot publiek. Maar webbuilding doe je niet zomaar. Van idee tot lancering is een proces waarbij je goed moet nadenken over verschillende aspecten. Van navigatie tot design, van functionaliteit tot het beheer van de website. Met deze tips en adviezen komt jouw ideale website weer een stapje dichterbij.

Artikelen over Webbuilding >>