Portfolio

Het onderstaande portfolio geeft een mooi overzicht van mijn projecten en werkzaamheden de afgelopen jaren. Bekijk ook mijn LinkedIn profiel en laten we in contact komen!

De afgelopen jaren heb ik veel uitdagende projecten en werkzaamheden gedaan. Dit deed ik bij verschillende werkgevers en in mijn vrije tijd voor particulieren, stichtingen en verenigingen.

Momenteel werk ik als communicatieadviseur in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Voorheen was ik online-marketeer bij uitgeverij Berne Media, Abdij van Berne Heeswijk-Dinther en hoofdredacteur a.i. van Katholiek.nl.

{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Percussion for all
“Percussion for All” is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het geven van verschillende slagwerkworkshops. Ze verzorgen workshops in alle soorten en stijlen muziek, bijvoorbeeld voor kinderfeesten en schoolactiviteiten. Ook geven zij workshops met bijzondere instrumenten zoals olietonnen, de kliko’s zoals iedereen die thuis heeft staan en nog veel meer.
Workshops en verhuur
Rob en Willem - de drijvende krachten achter Percussion for all - hadden de wens om een moderne, maar toch chique website te laten bouwen. Hierop bieden zij hun verschillende diensten aan, zoals de workshops die zij organiseren en het verhuur van instrumenten. De workshops zijn gemakkelijk aan te vragen en de instrumenten zijn eenvoudig te huren via deze nieuwe website!
Learn More
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Vertel Vogel
Reinou Vogel, vertelt verhalen voor alle leeftijden en aan alle leeftijden. Ze is verhalenverteller, groepsleerkracht en vakleerkracht muziek. Dit doet zij onder de naam 'Vertel Vogel'. Ongeveer 10 jaar geleden mocht ook haar vorige website bouwen. Deze was echter toe aan verfrissing en in 2019/2020 heb ik een frisse, speelse nieuwe website voor haar gebouwd. Een kijkje waard op www.vertelvogel.nl
Learn More
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Suustival – Brandbooster
Na jarenlange ervaring bij verschillende organisaties, besloot Suzanne Stadhouders een nieuwe uitdaging aan te gaan. Eind 2018, begin 2019 is ze voor zichzelf begonnen als brandbooster. Het organiseren van evenementen van A tot Z is haar roeping en om zichzelf te vermarkten wilde ze graag een aantrekkelijke website hebben. Ik mocht deze website voor haar bouwen! De website van Suustival is te bekijken via www.suustival.nl
Learn More
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Jeroen Bosch Ziekenhuis
Sinds 2015 ben ik werkzaam in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Beginnend als stagiair bij de Stichting Vrienden en later communicatiemedewerker en bestuurssecretaris voor de Vrienden. In juli 2018 ben ik weer een stapje verder gekomen en communicatieadviseur geworden in dit Bossche ziekenhuis.
Veelzijdig
Het werk in het JBZ is zeer veelzijdig. Zo ben ik niet alleen adviseur, maar maak ik ook deel uit van de redactie en het webcare-team. Als adviseur ben ik betrokken bij ziekenhuisbrede projecten. In de redactie werk ik aan de intere en externe communicatie-uitingen, zoals het beheer van intranet en uitingen op sociale media. In het webcareteam monitoren we alle online berichtgeving van het ziekenhuis en beantwoorden we in een team vragen die mensen online ons stellen.
Projecten
Dagelijks werk ik in het ziekenhuis aan tientallen dingen, maar soms zijn er projecten waar ik écht heel trots op ben. Hieronder vindt u hier een overzicht van:
Jaaroverzicht 2018
Filmpje: "Wij zijn de KinderRaad van het Jeroen Bosch Ziekenhuis"
Learn More
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Jong Bisdom Den Bosch
Jong Bisdom Den Bosch is het jongerenplatform van het bisdom van 's-Hertogenbosch. Het platform organiseert activiteiten en verdiepingsdagen voor tieners en jongeren, waarbij ze hen willen helpen in hun geloofsontwikkeling. Als vrijwilliger ben ik lid van het platform en organiseer ik mee de activiteiten. Maar ook mag ik mijn adviezen en inbreng geven in de promotie van de activiteiten en het platform in het algeheel.
Geloofsverdieping
Ben jij op zoek naar meer verdieping in je geloof? Bezoek dan zeker een keer de website, de Facebookpagina of kom vooral eens langs bij een van de activiteiten!
Filmpje: geloofsvoornemens
Learn More
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Semper Vigilans – Anders in de Kerk
Onder de naam ‘Anders in de Kerk’ organiseert de stichting Semper Vigilans ieder jaar vier bijzondere bijeenkomsten. Dit doen zij in het bijzondere, karakteristieke kerkje in Bokhoven De bijeenkomsten worden opgeluisterd met een muzikaal intermezzo. Met deze site heeft de stichting een fris uiterlijk en beschikken ze nu ook over een geavanceerd reserveringssysteem. Hierdoor kunnen bezoekers simpel een reservering plaatsen voor de lezing.
Learn More
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
VD Cars
Vrienden helpen elkaar! Daarom heb ik een website gebouwd voor Nick van Dijk. Hij is in 2018 gestart met zijn autobedrijf VD Cars, waar hij auto's verkoopt in Nistelrode en omgeving. De uitdaging voor deze website zat hem in het koppelen met de voorraadmodule van de VWE, zodat de voorraad auto’s op correcte wijze worden weergeven. Zo kunnen potentiële kopers gemakkelijk hun gewenste auto vinden. Bekijk de website via www.vdcars.nl
Learn More
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Katholiek.nl
In november 2016 heeft Berne Media, uitgeverij Abdij van Berne Heeswijk de website www.katholiek.nl overgenomen. Op de website worden nieuws en lifestyle artikelen gepubliceerd over de Rooms-Katholieke Kerk. In 2017 mag ik mijn afstudeeronderzoek doen rondom deze website en daarna ben ik enige tijd hoofdredacteur van deze website
Hoofdredacteur a.i. Katholiek.nl
Mijn afstudeeronderzoek voor mijn opleiding Communicatie, deed ik bij Berne Media met als onderwerp Katholiek.nl. Na de afstudeerstage bleef ik werken bij Berne Media als online-marketeer en als hoofdredacteur a.i. voor deze religieus geïnspireerde website. In de periode januari 2017 en juni 2018 heb ruim honderd artikelen geschreven en was ik verantwoordelijk voor de samenstelling van een nieuwe redactie en redactieraad.
Artikelen
Hieronder kunt u een aantal voorbeeld artikelen lezen die ik heb geschreven:
'Nu zijn de jongeren aan zet', over de pre-synode in 2018
Sociale media in de veertigdagentijd
Waarom vieren we eigenlijk Kerstmis?
Feesten en partijen
Katholieke jongeren geloven door te doen
Learn More
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Berne Media
Tussen juli 2017 en juni 2018 ben ik werkzaam geweest als online-marketeer en webredacteur bij Berne Media, uitgeverij Abdij van Berne Heeswijk. Voorheen deed ik als afstudeerstagiair al verschillende werkzaamheden voor de uitgeverij. Naast mijn functie als online-marketeer, was ik als hoofdredacteur a.i. verantwoordelijk voor de digitale uitgave Katholiek.nl. In het voorjaar van 2018 heb ik de nieuwe website van www.bernemedia.com ontworpen, gebouwd en gepubliceerd.
Afstudeerproject bij Berne Media
Ik begon mijn werkzaamheden als afstudeerstagiair in het voorjaar van 2017. Dit was in kader van mijn Communicatie opleiding op de Fontys Economische Hogeschool Tilburg . Mijn afstudeeronderwerp was Katholiek.nl en ik rondde mijn scriptie af met een 9. Na mijn afstuderen heb ik een baan aangeboden gekregen bij de uitgeverij, om Katholiek.nl verder te ontwikkelen en de online-marketing van Berne Media en de boekhandel verder te professionaliseren.
Nieuwe website: www.bernemedia.com
Geruime tijd had de uitgeverij geen professionele website. In mijn periode als online-marketeer/webredacteur was een belangrijke doel, om een nieuwe website te maken. Deze is uiteindelijk in mei 2018 gepubliceerd. Daarnaast heb ik een informatica-traject ingezet, om alle sites rondom Berne bij een nieuwe hostingpartij onder te brengen.
Learn More
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Rob van Doore, musicus
Voor dirigent, slagwerker en arrangeur Rob van Doore mocht ik in 2018 een nieuwe website bouwen. Op de website deelt Rob informatie over zijn muzikale werkzaamheden. Ook kun je er zijn concertagenda bekijken en wat soort verschillende muzieklessen hij geeft. Al deze informatie wordt nu mooi weergegeven op www.robvandoore.nl.
Learn More
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Vrienden van Amphia
Bij fondsenwervende organisaties is het een goed gebruik elkaar te helpen. Bijvoorbeeld bij de realisatie van projecten en werkzaamheden. Zo mocht ik de Vrienden van Amphia helpen!
Integratie administratieprogramma Vrienden van Amphia
De Vrienden van Amphia in Breda waren op zoek naar een nieuw programma om hun donateurs in te registreren. In 2015 had ik voor de Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis een dergelijk programma geïntegreerd. Vanuit deze kennis kon ik de Vrienden van Amphia helpen bij de integratie van hun nieuwe administratieprogramma.
Learn More
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Willem-Jan Hanegraaf, kerkmusicus
Naast mijn werkzaamheden in de communicatie, ben ik ook al bijna tien jaar actief als kerkmusicus. Ik dirigeer koren en bespeel het kerkorgel.
Kerkmusicus
Op mijn (andere) website www.wjhanegraaf.nl schrijf ik over mijn muzikale werkzaamheden. U kunt er mijn biografie en agenda bekijken, maar ook luisteren naar geluid- en videofragmenten. Daarnaast kunt u een verzameling van mijn artikelen lezen, die ik voor verschillende websites heb geschreven.
Learn More
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Helmonds Vocaal Ensemble
Bij het koor - waar ik al bijna 20 jaar lid van ben - heb ik communicatieadvies gegeven en verschillende middelen uitgewerkt. Ik bouwde onder andere mee een nieuwe website en zorgde voor een professionele inrichting van de sociale media.
Learn More
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Cafeesterij De Toekomst Hernen
In het dorpje Hernen, vlakbij Wijchen staat een café dat stamt uit 1962, De Toekomst. In 2010 krijgt het café een nieuwe naam: Cafeesterij De Toekomst Hernen. De eigenaren van de Cafeesterij hebben mij gevraagd om hen te ondersteunen met hun website beheersysteem.
Wat mocht ik doen voor Cafeesterij De Toekomst Hernen?
De website van Cafeesterij De Toekomst straalt gezelligheid uit en die uitstraling wilden de eigenaren graag behouden. Alleen het beheer van de website was niet gebruiksvriendelijk genoeg. Daarom vroegen ze mij om hun website om te bouwen naar  een nieuwe omgeving, zodat de website een stuk fijner in gebruik is. Doordat de website net zo gezellig is gebleven, maar een stuk beter functioneert wil ik je dan ook zeker aanbevelen de website van Cafeesterij De Toekomst te bezoeken.
Learn More
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Berne Abdijconcerten
Al ruim 65 jaar worden er (orgel) concerten georganiseerd in de Abdij van Berne Heeswijk door de Stichting Berne Abdijconcerten. In deze concertserie treden musici van wereldniveau op. Een professionele inzet van communicatiemiddelen kan daarom niet ontbreken. De stichting wil een breed publiek blijven trekken en de concerten ook de komende jaren blijven organiseren. Het bestuur heeft mij daarom gevraagd een nieuwe website te bouwen en de sociale media in te richten.
Communicatie Berne Abdijconcerten
In 2017 ging de nieuwe website www.berneabdijconcerten.nl live. Compleet met een nieuwe huisstijl. Alle middelen van folders tot sociale media kregen dezelfde herkenbare uitstraling. Zoals de concerten prachtig zijn om te bezoeken, is ook de website zeker de moeite waard om eens te bekijken!
Learn More
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Ruud Stuurman en An Kolenbrander
Ruud Stuurman en An Kolenbrander hebben een interessante hobby, namelijk het uitzoeken van hun stamboom. Inclusief historisch beeldmateriaal. Deze website was alweer de tweede website die ik voor hen mocht bouwen, omdat de oude inmiddels gedateerd was. Ik bouwde een nieuwe maatwerk website, ontworpen om de historie van hun families en bijbehorende foto's goed te kunnen presenteren. De website van Ruud en An kunt u bekijken via www.stuurmankolenbrander.nl
Learn More
Muziekgebouw Eindhoven
In de periode van januari tot juli 2014 heb ik mijn eindstage voor de MHBO-opleiding Marketing en Communicatie gedaan in het Muziekgebouw Eindhoven. Tijdens deze stage werkte ik op de afdeling programmering mee aan de organisatie en promotie van verschillende concerten en festivals. Zoals Casual Classics XL, Kamermuziek op de Dommel en Birds of Paradise. De stage rondde ik uiteindelijk af met een 8,5 waardoor ik mijn diploma en mijn propedeuse behaalde. Hierdoor kon ik mijn opleiding vervolgen op de Fontys Economische Hogeschool Communicatie in Tilburg.
Learn More
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Brabants Dagblad – Wereldjongerendagen
Van 18 juli t/m 2 augustus 2016 heb ik één van de meest bijzondere reizen in mijn leven gemaakt; namelijk naar de Wereldjongerendagen in Krakau (Polen). Tijdens deze reis mocht ik blogartikelen schrijven over alle gebeurtenissen voor het Brabants Dagblad. De blogs zijn geschreven tijdens een voorprogramma (Days in the Diocese) in de parochie te Andrychow en tijdens de Wereldjongerendagen zelf in Krakau. Deze artikelen zijn natuurlijk ook terug te lezen op www.bd.nl.
Learn More
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
125 jaar Harmonieorkest O&U Beek en Donk – Fotodatabase
In 2015 vierde Harmonieorkest O&U uit Beek en Donk het 125-jarig bestaan. Naast het uitbrengen van een fotoboek wilde ze ook een digitale database maken, met hierin historisch beeld- en geluidmateriaal. De foto's, video's en geluidsfragmenten worden op een tijdlijn weergegeven. Dus hoe verder de kijker scrolt, hoe dieper hij of zij de historie in gaat van het harmonieorkest.
Learn More
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis
In de periode van september 2015 t/m augustus 2016 heb ik mijn 3e jaars stage Fontys HBO-Communicatie gedaan bij de Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis. Na deze stageperiode bleef ik werkzaam in het JBZ als bestuurssecretaris en communicatiemedewerker van de Stichting Vrienden.
Taken
Als bestuurssecretaris was ik de ondersteuning van het bestuur. Daarnaast verzorgde ik alle communicatie-uitingen, zoals het organiseren van evenementen en de interne communicatie in het ziekenhuis.
Over de Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis
De Vrienden helpen bij de realisatie van voorzieningen die het verblijf voor patiënten zo prettig en draaglijk mogelijk maken. Dit zijn projecten die niet uit het ziekenhuisbudget gefinancierd mogen worden, maar wel bijdragen aan het gezondheiswelzijn van de patiënt. Doordat het werk van de Vrienden in een aparte stichting is ondergebracht, is het 100% zeker dat bijdragen van donateurs niet aan andere ziekenhuiszaken worden besteed.
Learn More