Over WJH-Services

WJH-Services is gespecialiseerd in Communicatie, Informatica en Webbuilding. De website is gestart in 2008 door Willem-Jan Hanegraaf:

“Ik vind het leuk om mijn kennis en ervaring – die ik heb opgedaan bij werkgevers of tijdens projecten – te delen. Deze kennis is gebaseerd op mijn ervaringen binnen de culturele sector, evenementen, katholieke kerk, zorginstellingen en projecten bij particulieren en zzp’ers. 
Op mijn website werk ik deze kennis uit in blogartikelen. Hierin geef ik advies, deel ik tips en schrijf ik handige tools.

Wil je weten waar ik heb gewerkt en wat ik allemaal heb gedaan, bekijk dan ook mijn portfolio.”

Maak kennis met de auteurs

Willem-Jan HanegraafWillem-Jan Hanegraaf
In 2008 ben ik gestart met WJH-Services, destijds onder de naam WJH-ICT Services, om mijn projecten in een online-portfolio te presenteren. Ik behaalde mijn MBO niveau 4 ICT-diploma met als specialisatie webdevelopment. Na deze opleiding ben ik een MHBO-opleiding marketingcommunicatie gaan volgen, waarvan ik in 2014 mijn diploma behaalde. In 2017 studeerde ik af voor de HBO-bacheloropleiding Communicatie op de Fontys Economische Hogeschool Tilburg met een 9!

Momenteel werk ik als communicatieadviseur in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ‘s-Hertogenbosch. Voorheen was ik online-marketeer bij uitgeverij Berne Media, Abdij van Berne Heeswijk-Dinther en hoofdredacteur a.i. van Katholiek.nl.

Neem contact op met Willem-Jan

Rob ClementRob Clement, gastauteur
Rob en Willem-Jan werken al jaren samen bij het oplossen van verschillende Informatica vragen. Hij heeft een MBO niveau 4 ICT-studie gevolgd en ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven als Levix en Acer. Regelmatig deelt Rob op WJH-Services zijn kennis en ervaring over Informatica gerelateerde onderwerpen.

Neem contact op met Rob