Over ons

Bij WJH-Services zijn we gespecialiseerd in Communicatie, Informatica en Webbuilding. We vinden het leuk om onze kennis en ervaring – die we hebben opgedaan bij werkgevers of tijdens projecten – met u te delen. Onze kennis is gebaseerd op ervaringen binnen de culturele sector, bij evenementen, katholieke kerk, zorginstellingen en projecten bij particulieren en zzp’ers.

Wij geven op deze website advies en tips. Dit doen we door het publiceren van interessante blogartikelen, tips en handige tools.

 

Van wie komt al deze kennis en ervaring?

Willem-Jan Hanegraaf is in 2008 gestart met WJH-Services, destijds onder de naam WJH-ICT Services, om zijn projecten in een online-portfolio te presenteren. Hij behaalde zijn MBO niveau 4 ICT-diploma met als specialisatie webdevelopment. Na deze opleiding is Willem-Jan een MHBO opleiding marketingcommunicatie gaan doen, hiervan behaalde hij in 2014 zijn diploma. In 2017 studeerde hij af voor zijn HBO-bacheloropleiding Communicatie op de Fontys Economische Hogeschool Tilburg met een 9! Willem-Jan werkt momenteel als communicatiemedewerker in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch en bij Berne Media, uitgeverij Abdij van Berne Heeswijk als webredacteur voor de website Katholiek.nl. Via WJH-Services deelt hij zijn kennis en ervaring over zijn interessegebieden Communicatie, Informatica en Webbuilding.

NEEM CONTACT OP MET WILLEM-JAN


Rob Clement
Rob Clement
 helpt Willem-Jan al sinds 2012 bij het oplossen van verschillende IT-gerelateerde vraagstukken. Rob heeft een MBO niveau 4 ICT-studie gevolgd en ervaring bij verschillende bedrijven als Levix en Acer. Daarnaast deelt op WJH-Services zijn kennis en ervaring over Informatica gerelateerde onderwerpen.

NEEM CONTACT OP MET ROB