We zijn nu ook op Youtube en Instagram

Vandaag lanceren we twee nieuwe kanalen! Hierdoor kunnen we onze bezoekers op verschillende manieren informeren over ontwikkelingen in de communicatie, informatica en webbuilding. We hebben een Youtube kanaal ingericht en zijn voortaan ook actief op Instagram. Wil je weten wat we erop gaan publiceren en delen, lees dan dit artikel!

Youtube

We gaan op ons Youtube kanaal video’s delen van externe ontwikkelaars. Dit zijn bijvoobeeld keynotes van grote presentaties, productreviews en tutorials. We maken de video’s niet zelf, maar delen voornamelijk content van andere kanalen… we hoeven het wiel niet opnieuw uit te vinden. Wij zorgen echter wel voor de beste overzichten. Zo zorgen dat we onze blogartikelen overzichtelijk inrichten, ondersteund met video’s en daarbij de verwijzing naar de juiste afspeellijsten op ons Youtube kanaal.

Instagram

Dit kanaal richt zich vooral op ons interesse gebied Communicatie. Er zijn vaak zoveel leuke en orginele communicatie uitingen welke we gewoon even snel door een foto met jullie willen delen… dat gaan we nu dus ook doen via Instagram.

Volg ons op Youtube en InstagramDeel dit artikel via: