Onze nieuwe naam: WJH-Services

Groot nieuws: vanaf augustus 2017 is onze naam veranderd naar WJH-Services. Deze naamswijziging heeft flink wat consequenties. Wij hebben dit in alles door moeten voeren zoals een nieuw logo, nieuwe website, nieuwe Facebookpagina… te veel om op te noemen.

Naamswijziging

Waar wij vanaf 2008 al de naam WJH-ICT Services droegen, dekt deze naam al enige tijd niet meer de lading. We doen immers veel meer dan alleen ICT. Vooral op gebied van Communicatie zijn onze diensten flink uitgebreid en dit willen wij met trots op uitdragen. Dit was voor ons de aanleiding om de naar te veranderen naar WJH-Services en ons vanuit deze naam te focussen op drie diensten: Communicatie, Informatica en Webbuilding.

Zoals eerder geschreven brengt deze naamswijziging flink wat veranderingen met zich mee. Als eerste een fris en strak logo. Daarnaast is onze website flink onder handen genomen met een aangepast ontwerp, maar toch herkenbaar. Ook zijn we vanaf nu actief op Facebook, waar wij graag met u in contact blijven en u regelmatig zullen voorzien van blogartikelen, nieuws en tips… liken dus!

Toekomstige veranderingen

Zoals u misschien ziet is de naam van de website nog niet gewijzigd, en de mailadressen ook nog niet… dat klopt! Dit heeft de redenen dat wij u eerst bekend willen maken met de nieuwe naam. Daarnaast heeft het ook technisch wat omhanden om alles van de oude naar de nieuwe situatie om te zetten, hier hebben we wat meer tijd voor nodig.

We gaan vol enthousiasme de toekomst in!Deel dit artikel via: