Nieuwe website voor de Stichting Berne Abdijconcerten

Vandaag heeft WJH-Services de nieuwe website van de Stichting Berne Abdijconcerten gelanceerd. Een paar maanden geleden is de start gemaakt met het ontwerpen en bouw van de website. Dit gebeurde in samenwerking met Berne Media, uitgeverij Abdij van Berne Heeswijk. Voor aanvang van het tweede gedeelte van concertjaar in 2017 – dat komende zondag (3 september) weer verder gaat met een orgelconcert – kan de orgelkring met een frisse website de toekomst ingaan.

Ondersteuning Berne Abdijconcerten

Willem-Jan geeft al enige tijd ondersteuning aan de Berne Abdijconcerten op gebied van sociale media. Nadat de Berne Abdijconcerten een stichting is geworden dit voorjaar, kon men ook kijken naar een eigen website. In het voorjaar is het domein www.berneabdijconcerten.nl geregistreerd en vanaf dat moment is er samen met Berne Media gewerkt aan een compleet nieuw design.

Buiten het nieuwe ontwerp hebben WJH-Services en Berne Media ook gewerkt aan nieuwe printed media voor de orgelkring. Zo beschikt Berne Abdijconcerten voortaan over een professionele website, actieve sociale media en goed ogende posters en folders in een passende huisstijl. De Stichting Berne Abdijconcerten is qua communicatiemiddelen klaar om een groot publiek aan te spreken voor haar prachtige concertserie!Deel dit artikel via: