Back online!

Na een paar weken van digitale stilte is WJH-Services terug online met een nieuwe website. Tijdens de periode van ‘digitale afwezigheid’ heb ik goed kunnen nadenken over nieuwe onderwerpen en artikelen voor de website. De komende tijd kun je dus uitkijken naar interessante artikelen welke meer ondersteund gaan worden door multimedia.

Nieuwe site online

Met de nieuwe website presenteer ik een nieuw, maar toch herkenbaar ontwerp. Zo blijft het kleurgebruik hetzelfde. De navigatie minimaal aangepast en je blijft alle standaard informatie gemakkelijk vinden. Het uiterlijk is weer helemaal bij de tijd en de de focus ligt nu nog meer op de blogartikelen. Ook mijn portfolio kun je in een vernieuwde opzet bekijken.

Kom je fouten tegen op mijn website, dan waardeer ik je feedback van harte!

Leestip: vakantiegevoel digitaal vasthouden

Mijn blogartikel ‘telefoon uit en de stilte aan‘ voor de zomer richtte ik vooral op het goed ingaan van de vakantieperiode. Op Frankwatching kwam ik een artikel tegen hoe je digitaal en op kantoor je vakantiegevoel kan vasthouden. Het lezen en overwegen waard!

Sociale media

Alle artikelen die ik publiceer, plaats ik ook op sociale media. Het is dus een aanrader om ook via die kanalen met mij in contact te komen en te blijven. Je blijft op de hoogte van de laatste artikelen en ik deel veel extra’s op gebied van communicatie, informatica en webbuilding. Daarnaast verstuur ik één keer per kwartaal een nieuwsbrief en je hierop abonneren is zeker de moeite waard. Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!Deel dit artikel via: