AFGESTUDEERD!

Goed nieuws, geweldig nieuws… want ik ben AFGESTUDEERD. Na een half jaar zwoegen heb ik mijn scriptie afgerond met een 9! Ik kan nu ook als gekwalificeerd bachelor HBO communicatieprofessional mijn kunsten gaan laten zien op de arbeidsmarkt.

Zoals u misschien weet heb ik mijn afstudeeronderzoek gedaan bij Berne Media, uitgeverij Abdij van Berne Heeswijk-Dinther met als onderwerp Katholiek.nl. Voor hen heb ik onderzocht hoe men katholieke jongeren kan werven voor een community van auteurs. Mijn zitting was op 7 juli en verliep uitstekend. De afstudeercommissie was zeer onder de indruk van het geheel en konden me vertellen dat ze nog nooit een dergelijke uitvoering hadden meegemaakt met zo’n bijzonder onderwerp.

Ik draag mijn afstuderen op aan mijn vader, die tijdens de eerste weken van mijn stage is overleden op 21 januari. Papa, het is me gelukt!

Nu mijn studie erop zit ga ik vol vertrouwen de arbeidsmarkt betreden. Er zijn een aantal leuke ontwikkelingen gaande met werkgevers waar ik binnenkort bij ga starten, maar hier zal ik op een later moment over berichten. Daarnaast wil ook het schrijven van blogs weer gaan oppakken en staan er ook met deze website een aantal leuke ontwikkelingen te wachten.Deel dit artikel via: