Aankondigingen Apple evenement – 7 september

Hardware
Het zal u misschien ten gehore zijn gekomen (via tv of radio) maar Apple heeft gisteren zijn iPhone 7 aangekondigd. Een snellere telefoon, verbeterde camera en een drukgevoelige home knop zijn de grootste veranderpunten. Qua design is de telefoon niet veel veranderd, wel komt hij uit in twee nieuwe zwarte kleuren en volgens Apple eigen zeggen is hij een stuk krachtiger geworden met een betere batterijduur. Eén van de meest opvallende features is de waterdichtheid waardoor gebruikers niet meer bang hoeven te zijn om deze telefoon in bad of de wc te laten vallen.

Naast de iPhone maakte ze ook de opvolger van de Apple Watch bekend; Apple Watch series 2. De Apple Watch is in de meeste opzichten verbeterd. Het design is hetzelfde gebleven maar de Watch is nu waterdicht, sneller en sportliefhebbers zullen graag horen dat de Watch nu ook over GPS beschikt.
 

Software updates
Voor wie geen nieuwe Apple producten gaat kopen maar ze al wel bezit, komen deze maand (13 september) wel een aantal spannende updates uit. Een nieuwe versie van iOS (besturingssysteem iPhone) die veel nieuwe features bevat en een stuk innovatiever zal zijn dan de vorige versie. Daarnaast krijgt ook de Apple Watch een update met WatchOS 3, waardoor deze een stuk sneller is en effectiever gebruikt maakt van de hardware capaciteiten. 20 september komt voor Mac gebruikers macOS Sierra uit. Siri – de digitale assistent bekend van de iPhone – komt nu ook op je Mac en zal je assisteren in je dagelijkse bezigheden.
 Deel dit artikel via: