Aankondigingen Apple evenement 21 maart

Gisterenavond hield Apple een klein evenement met de naam 'Let us loop you in'.
Tijdens dit evenement werden onder andere een nieuwe 4 inch iPhone, 9,7 inch iPad pro en verschillende kleine updates aangekondigd.

Wilt u het complete Apple evenement nog eens terug kijken, klik dan hier
 

Apple Watch
Een nieuwe Apple Watch is er niet aangekondigd maar wel brengt Apple nieuwe bandjes om je Apple Watch nog persoonlijker te maken. Wat ze niet aankondigde is de update voor de smartwatch, WatchOS 2.2 die per direct te downloaden is.

iPhone SE
De laatste edities van de iPhone kregen alle groterer schermen. Vanuit Apple fans was er de roep om ook weer een nieuwe 4 inch telefoon te maken en hier heeft Apple gehoor aan gegeven. De nieuwe iPhone met de naam SE (Special Editon) krijgt een zeer snelle processor, goede camera en vele uptodate functies.


 

iPad Pro 9.7 inch
Eind 2015 kondigde Apple zijn 12 inch iPad Pro aan. Een iPad die zich met name richt op de zakelijke markt en creatieve particulieren. Nu heeft Apple ook een 9.7 inch iPad Pro aangekondigd waarmee Apple verschillende nieuwe functionaliteiten naar de 'normale' consument brengt.


 

Software updates
De afgelopen periode was Apple al druk bezig met testen van updates voor iOS 9 en OS X 10.4. Beide versies zijn per direct te downloaden voor iPhone, iPad en Mac. Het onderstaande filmpje geeft een mooie weergave voor alle nieuwe functies in deze update.Deel dit artikel via: