Blogartikelen en nieuws

Interessante blogartikelen en nieuws over onze vakgebieden, hieronder kun je het allemaal lezen. 
Wil je ons nieuws en blogartikelen in jouw mailbox ontvangen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
 Ondersteuning voor open-source webapplicaties

02-04-2015 |

Op internet worden veel open-source webapplicaties aangeboden. Voorbeelden hiervan zijn Joomla, Wordpress (CMS) en Magento (webshop). Deze pakketen worden door grote bedrijven ontwikkeld en bieden u een complete omgeving.

Toch kunnen deze complete omgevingen vaak erg onoverzichtelijk zijn.
Wij willen u de juiste ondersteuning bieden om het beheren van uw website en/of webshop tot een succes te maken !


Lees verder >>
Blog: De nieuwe telefoons van de grote merken

12-03-2015 |

Vorige week vond in Barcelona het jaarlijkse Mobile World Congress plaats, dé gelegenheid voor veel fabrikanten om nieuwe smartphones, smartwatches en tablets te introduceren. De aankondigingen waar iedereen reikhalzend naar uitkijkt waren de telefoons van Samsung en HTC. Deze telefoons volgen beide weer een eerdere versie op. De toestellen zijn genaamd de Samsung Galaxy S6 en de HTC One M9.

In dit blog artikel vindt u uitgebreide informatie over de aangekondigde modellen.


Lees verder >>
Blog: Kernwaarden naleven en nastreven

28-02-2015 |

Uit onze eigen ervaring en ervaringen van onze klanten, krijgen wij steeds meer de indruk dat een goede service niet voor alle bedrijven en winkels vanzelfsprekend zijn. Dit zorgt voor frustraties en vervelende momenten.

Bij veel bedrijven heb je niet het gevoel dat je als klant gewaardeerd wordt. Lange wachttijden op levering van producten of reparatie hiervan. Of bedrijven die je toch proberen te laten betalen bij fouten die onder de garantie vallen zijn ons een doorn in het oog. Het zijn slechts een aantal voorbeelden van hoe het niet moet.

Service is één van onze belangrijkste kernwaarden, bij ons staat de klant centraal en zij moeten een goed gevoel hebben bij onze service. Ook de producten die wij leveren, worden 'op maat' gemaakt speciaal naar wens van de klant. Alles gebeurt in een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding waarin wij altijd bereid zijn om een extra stap te zetten voor onze klant.

Wij streven er continue naar om de beste service en producten te leveren, die perfect aansluit bij behoeften onze klanten.


Lees verder >>
Eerste blog-artikel, een vooruitblik op Windows 10

26-01-2015 |

Bij de lancering van Windows 8 hadden veel mensen moeite met de overgang, van het vertrouwde Windows 7 naar deze nieuwe manier van werken. Inmiddels heeft Microsoft veel geluisterd en is Windows 10 aangekondigd dat later dit jaar zal uitkomen.

In dit eerste blog-artikel kijken wij vooruit naar de nieuwe functionaliteiten en wat Windows 10 voor u kan gaan betekenen.


Lees verder >>
Een stapje verder: Producten, op maat...

02-01-2015 |

In de afgelopen jaren hebben wij een aantal mooie producten ontwikkeld voor onze klanten. Vanaf nu gaan we een stapje verder en focussen we ons nog meer op specifieke wensen van de klant. Op onze productpagina geven we uitgebreide uitleg over onze nieuwe dienst 'Op maat...' waarin we uitleg geven dat onze producten op maat worden gemaakt, naar wens van de klant.


Lees verder >>
Toevoeging portfolio, FEHTEX-DAY GAME

09-12-2014 |

Willem-Jan heeft voor zijn opleiding communicatie deelgenomen aan de FEHTEX-DAY GAME. De FEHTEX-DAY GAME is een oefening, om vanuit een probleemstelling naar een creatieve oplossing te komen.

Verdere uitleg over dit project is te vinden onder het kopje 'portfolio, communicatie'.


Lees verder >>
Vanaf 2015: blog over communicatie en informatica

02-12-2014 |

Wij houden van gadgets, technologische ontwikkelingen en creatieve communicatie oplossingen.
Daarom gaan wij vanaf 2015 een blog bijhouden over nieuwe producten en creatieve ideeën die wij in winkels of op internet tegenkomen. Hierover zullen wij blog-artikelen online plaatsen en u zoveel als mogelijk informatie en inzichten geven over het product of het onderwerp.

Wanneer er bijv. de nieuwe iPhone uitkomt, het nieuwe besturingssysteem van Windows of er heeft een prachtige flashmob plaatsgevonden, wij delen dit graag met u. Wij raden het van harte deze blog vanaf begin 2015 te volgen !


Lees verder >>
Dit is wat ons inspireert

23-09-2014 |

Onze diensten en producten worden geïnspireerd door een aantal wijze slogans... door deze te volgen willen wij u de beste service leveren !

'Think different'
'Streef naar het onmogelijke, dan zult ge het mogelijke bereiken.'


Lees verder >>


Pagina: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Blogartikelen en nieuws in uw mailbox ontvangen?
Meld u hieronder aan!

Naam:

E-mail:

Controle:
typ hier ter controle: services17CONTACT

Kunnen wij je helpen door onze kennis en ervaring met je te delen? Neem dan contact met ons op!

Willem-Jan Hanegraaf
Communicatie en Webbuilding
✉ info(@)wjh-ict.nl
✆ 06-27241688

Rob Clement
Informatica
✉ rob.clement(@)wjh-ict.nl
✆ 06-57241289