Blogartikelen en nieuws

Interessante blogartikelen en nieuws over onze vakgebieden, hieronder kun je het allemaal lezen. 
Wil je ons nieuws en blogartikelen in jouw mailbox ontvangen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
 Lancering nieuwe website WJH-ICT Services

31-01-2016 |

Na een bouwproces van bijna een half jaar is het vandaag dan zover, de lancering van onze gloednieuwe website. De site heeft zowel qua uiterlijk als inhoud een complete metamorfose ondergaan. Een responsive design voor PC, tablet en telefoon met een heldere navigatie geeft ons de mogelijkheid u de meest belangrijke informatie duidelijk aan te bieden.

Klikt u op 'lees verder' om te lezen welke belangrijkste aanpassingen hebben plaatsgevonden.


Lees verder >>
Blog: Meer eenheid met Microsoft Office 2016

25-09-2015 |

Na verscheidene versies van het bekende Office pakket is nu de nieuwste versie uitgebracht. Wat is er nieuw in dit pakket? Wat kunnen we er allemaal mee doen? Wij hebben alvast gewerkt met de preview versie en zijn onder de indruk. 


Lees verder >>
Communicatieadvies, Berne Abdijconcerten

15-09-2015 |

Al bijna 65 jaar worden er (orgel)concerten georganiseerd in de Abdij van Berne te Heeswijk. Musici van wereldniveau komen graag naar Heeswijk in deze gastvrije omgeving, om daar hun kunsten te laten horen. Om deze concerten te laten plaatsvinden en veel bezoekers te blijven trekken, is er behoefte aan het optimaliseren van de huidige communicatiemiddelen en het introduceren van sociale media.

WJH-ICT Services biedt ondersteuning bij het beheer en inrichten van sociale media, het ontwerp rondom digitale uitingen en het adviseren bij promotionele activiteiten.

 

Lees verder >>
Blog: opkomst van de smartwatch even de tijd geven

17-08-2015 |

In een eerder blogartikel keken we al vooruit naar de komst van het nieuwe oogappeltje van Apple, de Apple Watch. Sinds eind juli is het 'slimme horloge' van Apple ook verkrijgbaar in Nederland en zijn wij ermee aan de slag gegaan. Ook zijn er vele verschillende andere smartwatches op de markt waarvan wij ook de mogelijkheden onder de loep hebben genomen.

Is de smartwatch HET nieuwe horloge dat jouw normale horloge gaat vervangen, of is het puur een hebbedingetje.


Lees verder >>
Een soepele overgang naar Windows 10

18-06-2015 |

Wellicht heeft u al de nodige berichten voorbij zien komen, maar 29 juli zal Microsoft haar nieuwste besturingssysteem uitbrengen: Windows 10. Huidige (legale) Windows 7, 8 en 8.1 gebruikers zullen een gratis update krijgen naar Windows 10 en misschien heeft u ook al een uitnodiging gekregen om deze update vanaf 29 juli te installeren. Wij begrijpen dat deze overgang naar dit nieuwe besturingssysteem een hele stap voor u kan zijn, daarom kunt u bij ons terecht voor hulp bij de installatie en om wegwijs te worden in deze nieuwe omgeving. Wij hebben diverse previewversies van Windows 10 getest en weten precies wat u kunt verwachten. Mocht u hulp willen voor een soepele overgang naar Windows 10, neemt u tijdig contact met ons op.

 


Lees verder >>
Blog: Macbook, een knap staaltje Apple innovatie

08-06-2015 |

Eerder dit jaar kondigde Apple tijdens een evenement haar nieuwe Macbook aan. In de serie Macbook Air, Macbook Pro kwam nu weer de 'normale' naam, Macbook terug. Dit apparaat met een 12 inch scherm is sinds een aantal weken op de markt en afgelopen weekend hebben wij uitgebreid de tijd genomen om deze nieuwste product van Apple te testen.

Klik op 'lees meer' voor het volledige artikel


Lees verder >>
Blog: uw doelgroep bereiken

03-06-2015 |

Eén van de belangrijkste vragen voor veel organisaties is: hoe bereiken wij onze doelgroep? Vooral wanneer u een zeer specifieke groep wilt bereiken en uw concurrenten in dezelfde vijver vissen, moet je onderscheidend zijn. Voordat u begint met investeren in promotiemiddelen of in een product, adviseren wij om een goed onderzoek te doen naar de wensen en behoeften van de doelgroep. Wanneer u hier een goed beeld van heeft, kunt u gericht gaan promoten richting de doelgroep.

WAT u over wilt brengen naar de doelgroep en HOE u dit wilt doen is vaak niet het belangrijkste, WAAROM u uw dienst/product aanbiedt is wel heel belangrijk. Door emotie onder uw doelgroep op te wekken ontstaat er onder uw doelgroep binding met uw product/dienst. Vanaf het moment dat uw doelgroep verbondenheid heeft met uw product/dienst zullen zij u actiever gaan volgen, dan zal het bereiken van uw doelgroep in de toekomst een stuk gemakkelijker gaan.

Een aantal tips die wij u nog graag willen meegeven:
- Weet waarom u uw product/dienst aanbiedt en wat u hier mee wilt bereiken.
- Zorg voor boeiende content
- Zorg voor een vormgeving die past bij de doelgroep
- Maak uw uitingen crossmediaal om herkenbaarheid te creëren
- Luister naar de wensen van uw doelgroep


Lees verder >>
Blog: maak kennis met de Apple Watch

08-04-2015 |

Helaas nog niet in Nederland verkrijgbaar, maar met de komst van de Apple Watch lijkt de smartwatch nu echt in opkomst. Waar merken als Samsung en Motorola al met meerdere smartwatches draaiend op Android-Wear op de markt zijn, komt Apple met zijn langverwachte 'slimme horloge'. Een aantal grote mediabedrijven kregen een model van Apple toegestuurd om te testen. Onder andere technologie website 'The Verge' mocht de Apple Watch testen in het dagelijks leven en maakte een mooie (engelstalige) review. Bent u nu al benieuwd naar deze nieuwe technische ontwikkeling, kijkt u dan vooral dit filmpje. Wanneer wij de Apple Watch tot onze beschikking hebben, zullen wij er ook zeker de nodige aandacht aan besteden.


Lees verder >>


Pagina: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Blogartikelen en nieuws in uw mailbox ontvangen?
Meld u hieronder aan!

Naam:

E-mail:

Controle:
typ hier ter controle: services17CONTACT

Kunnen wij je helpen door onze kennis en ervaring met je te delen? Neem dan contact met ons op!

Willem-Jan Hanegraaf
Communicatie en Webbuilding
✉ info(@)wjh-ict.nl
✆ 06-27241688

Rob Clement
Informatica
✉ rob.clement(@)wjh-ict.nl
✆ 06-57241289