Blogartikelen en nieuws

Interessante blogartikelen en nieuws over onze vakgebieden, hieronder kun je het allemaal lezen. 
Wil je ons nieuws en blogartikelen in jouw mailbox ontvangen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
 Dossier: Android smartphones, tablets en smartwatches (update Samsung Galaxy S8)

29-03-2017 |

Als je gek bent op de nieuwste telefoons, tablets en smartwatches dan is dit dossier iets voor jou!
In februari 2017 werd het Mobile World Congress in Barcelona georganiseerd. Veel grote merken lancereerde hier hun nieuwe producten. Eind maart 2017 presenteerde Samsung haar nieuwste top-model de Galaxy S8.

Laatste update: 29 maart 2017, aankondiging Samsung Galaxy S8Lees verder >>
Dossier: Apple producten 2017

21-03-2017 |

Op verschillende momenten door het jaar kondigt Apple nieuwe producten aan. In dit dossier vindt u hier een overzicht van. Op 21 maart van dit jaar werden we verrast door de aankondiging van een rode iPhone 7, een nieuwe iPhone SE en een nieuwe goedkopere iPad. Anders dan andere jaren kondigde Apple deze producten aan zonder een groot evenement te organiseren.

Laatste update dossier: 21 maart 2017


Lees verder >>
Blog: De Rijdende Rechter en fotografie

08-03-2017 |

Bij tv-programma's als 'De Rijdende Rechter' komen de meest uiteenlopende onderwerpen voorbij. Soms komen er onderwerpen voorbij die ook interessant kunnen zijn voor communicatieprofessionals inhoudelijk. Dit was het geval in de uitzending van dinsdag 7 maart jl. waar het gebruiken van foto's met een licentie centraal stond.


Lees verder >>
Blog: zorgvuldig omgaan met medium en ontvanger

06-03-2017 |

Iedereen die in de communicatie werkzaam is, is bekend met het klassieke communicatiemodel van Shannon en Weaver. Zender -> Boodschap via medium -> Ontvanger. De ontvanger is vervolgens ook weer in staat feedback te geven. In dit simpel ogend model kunnen door kleine factoren de grootste problemen ontstaan. Belangrijke aspecten waar je rekening mee moet houden zijn het coderen van de boodschap, het gekozen medium, voorkomen en omgaan met ruis en het verwerken van feedback. Het medium waarmee je de boodschap verzend is in dit proces zeer belangrijk en de essentie hiervan in relatie tot de ontvanger gaan we in deze blog uitlichten.


Lees verder >>
Blog: Google Analytics, data om van te leren

21-02-2017 |

Hoeveel bezoekers krijg ik op mijn website, waar komen zij vandaan, komen zij op de pagina's waar ik wil dat ze komen? Relevante vragen die me onlangs nog gevraagd zijn door iemand die zijn communicatie-uitingen wil doorontwikkelen. Deze persoon is 'bang' veel geld te investeren omdat hij onder andere geen gegevens heeft van de bezoekers die op zijn website komen. Het antwoord was simpel: Google Analytics. Met deze gratis tool van Google kunt u de verkeersstromen op uw website volgen om deze gegevens later te benutten bijvoorbeeld bij het inzetten van communicatie-uitingen.


Lees verder >>
Dossier: Android Wear 2

13-02-2017 |

De afgelopen drie jaar stonden in teken van de opkomst van de smartwatch. Voor zover we van een opkomst kunnen spreken. Als je om je heen kijkt zie je toch hier en daar mensen met een smartwatch lopen en dat geeft ons een reden om er dieper in te duiken. We hebben het in dit artikel vooral over de nieuwe de software, want voor de Android smartwatches heeft Google de update Android Wear 2.0 gelanceerd.

Update 22 maart 2017: samenvoeging met Dossier Google software 2017


Lees verder >>
Blog: De kracht van een verhaal

08-02-2017 |

Een goed verhaal rondom je organisatie, product of dienst zorgt voor herkenbaarheid. Het zal er voor zorgen dat mensen zichzelf met jouw organisatie kunnen identificeren. Wat is nou belangrijk voor goede storytelling, stel jij jezelf de juiste vragen? Je leest het in deze blog!


Lees verder >>
Willem-Jan start afstudeerstage communicatie

09-01-2017 |

Willem-Jan is begonnen aan de laatste fase van zijn studie communicatie op de Fontys Economische Hogeschool Tilburg, namelijk het afstuderen. Dit doet hij bij Berne Media in Heeswijk met als afstudeeronderwerp Katholiek.nl


Lees verder >>


Pagina: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Blogartikelen en nieuws in uw mailbox ontvangen?
Meld u hieronder aan!

Naam:

E-mail:

Controle:
typ hier ter controle: services17CONTACT

Kunnen wij je helpen door onze kennis en ervaring met je te delen? Neem dan contact met ons op!

Willem-Jan Hanegraaf
Communicatie en Webbuilding
✉ info(@)wjh-ict.nl
✆ 06-27241688

Rob Clement
Informatica
✉ rob.clement(@)wjh-ict.nl
✆ 06-57241289