Blogartikelen en nieuws

Interessante blogartikelen en nieuws over onze vakgebieden, hieronder kun je het allemaal lezen. 
Wil je ons nieuws en blogartikelen in jouw mailbox ontvangen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
 We zijn nu ook op Youtube en Instagram

15-09-2017 |

Vandaag lanceren we twee nieuwe kanalen! Hierdoor kunnen we onze bezoekers op verschillende manieren informeren over ontwikkelingen in de communicatie, informatica en webbuilding. We hebben een Youtube kanaal ingericht en zijn voortaan ook actief op Instagram. Wil je weten wat we erop gaan publiceren en delen, lees dan dit artikel!


Lees verder >>
Dossier: Apple hardware 2017 (september event)

13-09-2017 |

Gisterenavond was het dan zover, de nieuwe productonthullingen van Apple in het nieuwe Steve Jobs theater. Een nieuwe Apple Watch Series 3, Apple TV 4K en natuurlijk de nieuwe iPhones 8 en iPhone X. Vooral het laatste model is de laatste tijd enorm gehyped, maar of het de verwachtingen waar kan maken?

Klik op lees verder om meer te lezen over de nieuwe producten!

Apple onthullingen 12 september 2017, iPhone X


Lees verder >>
Gemeenten mogen WhatsApp niet meer gebruiken als communicatiemiddel

07-09-2017 |

Een interessante ontwikkeling bij overheidsinstellingen, gemeenten mogen namelijk geen WhatsApp meer gebruiken voor communicatie met burgers. Dat terwijl WhatsApp een populair middel is om te communiceren met burgers. Waarom mag het niet? Lees het verder in dit artikel!


Lees verder >>
Nieuwe website voor de Stichting Berne Abdijconcerten

30-08-2017 |

Vandaag heeft WJH-Services de nieuwe website van de Stichting Berne Abdijconcerten gelanceerd. Een paar maanden geleden is de start gemaakt met het ontwerpen en bouw van de website. Dit gebeurde in samenwerking met Berne Media, uitgeverij Abdij van Berne Heeswijk. Voor aanvang van het tweede gedeelte van concertjaar in 2017, dat komende zondag (3 september) weer verder gaat met een orgelconcert, kan de orgelkring met een frisse website de toekomst ingaan.


Lees verder >>
Inloggen bij DigiD voortaan ook via een app

25-08-2017 |

Inloggen bij de belastingdienst, IB-groep, Mijn-Overheid etc. het gaat allemaal via het welbekende DigiD. Enkele jaren geleden was het voor veel mensen de overgang van papier naar digitaal een ingrijpende verandering, ook in verband met veiligheidsvragen, maar we werden er min of meer toe gedwongen. Het inloggen ging (gaat) via een gebruikersnaam en wachtwoord en later ook in combinatie met een extra sms-controle. Nu is er ook een app waarmee je makkelijk kunt inloggen, zodat je niet iedere inlogpoging een wachtwoord hoeft in te voeren. In dit artikel helpen we je met het instellen van de DigiD app!


Lees verder >>
Blog: Veilig rijden? Laat technologie je helpen!

15-08-2017 |

Ik snap het... het is niet alijd makkelijk om je telefoon te laten liggen als je een ping of een belletje hoort. Het telefoneren of het lezen/sturen van berichten terwijl mensen aan het rijden zijn blijft een probleem. Gelukkig zien technologie bedrijven de ernst hiervan in en passen ze hun software aan ter ondersteuning van het veilig rijden. Er blijft echter toch een aspect van zelfdicipline inzitten, want lukt het jou om deze technologie ook te gebruiken omwille van je eigen veiligheid?


Lees verder >>
Blog: Content is king, maak er het beste van met het 6C-model

13-08-2017 |

Met goede content creëer je relevante en waardevolle kennis voor doelgroep. Er zijn verschillende strategieën om content te maken en het 6C-model is er hier een van. Er komt echter veel bij kijken om dit model op de goede manier te gebruiken en wij vertellen je er in dit blogartikel meer over!


Lees verder >>
Onze nieuwe naam: WJH-Services

02-08-2017 |

Groot nieuws: vanaf augustus 2017 is onze naam veranderd naar WJH-Services. Deze naamswijziging heeft flink wat consequenties. Wij hebben dit in alles door moeten voeren zoals een nieuw logo, nieuwe website, nieuwe Facebookpagina... te veel om op te noemen.

Lees snel verder hoe deze naamswijziging tot stand is gekomen!


Lees verder >>


Pagina: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Blogartikelen en nieuws in uw mailbox ontvangen?
Meld u hieronder aan!

Naam:

E-mail:

Controle:
typ hier ter controle: services17CONTACT

Kunnen wij je helpen door onze kennis en ervaring met je te delen? Neem dan contact met ons op!

Willem-Jan Hanegraaf
Communicatie en Webbuilding
✉ info(@)wjh-ict.nl
✆ 06-27241688

Rob Clement
Informatica
✉ rob.clement(@)wjh-ict.nl
✆ 06-57241289