Blogartikelen en nieuws

Interessante blogartikelen en nieuws over onze vakgebieden, hieronder kun je het allemaal lezen. 
Wil je ons nieuws en blogartikelen in jouw mailbox ontvangen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
 Een blik achter de schermen bij de grote jongens

27-11-2017 | Willem-Jan Hanegraaf

Altijd al eens willen zien hoe het er aan toe gaat bij de grote jongens als Microsoft, Google en Apple? De afgelopen jaren mocht een select groepje journalisten een kijkje nemen in de keuken van deze bedrijven. Dat leverde ons interessante beelden op.


Lees verder >>
Tips: Informatica bronnen om te volgen

10-11-2017 | Willem-Jan Hanegraaf

Bij ontwikkelingen binnen de Informatica of het lanceren van nieuwe producten zijn er een aantal webpagina's en kanalen op Youtube die hier razendsnel op ingaan. Het zijn waardevolle bronnen om van deze ontwikkelingen op de hoogte te blijven en wij delen deze graag je!


Lees verder >>
Blog: Oooooo boy, daar is de iPhone X

04-11-2017 | Willem-Jan Hanegraaf

Oooooo boy, daar is ie dan, de iPhone X. Een week geleden zat ik zenuwachtig op mijn stoel, te wachten om het toestel te bestellen. En het was me gelukt, ik zat bij de eerste batch, gisteren ontving ik de iPhone en na een dag gebruiken kan ik zeggen jemig... wat een geweldig toestel!


Lees verder >>
Blog: Wat is SEO en waarom hierop inzetten?

24-10-2017 | Willem-Jan Hanegraaf

Misschien heb je er al eens van gehoord of over gelezen: SEO (Search Engine Optimalization)? Voor grote bedrijven is dit een belangrijke tool om een hoge ranking te hebben bij zoekmachines, maar ook voor personal branding en kleinere organisaties, stichtingen en verenigingen kunnen door inzetten op SEO veel winst behalen. Wat is het, waarom moet je het inzetten? Ik ga het je uitleggen in deze blog!


Lees verder >>
Blog: De communicatie na acties van een goed doel

17-10-2017 | Willem-Jan Hanegraaf

In mijn vorige blogartikel schreef ik over twee succesvol verlopen evenementen van de Stichting Vrienden van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Door middel van de Vriendenavond laten we donateurs welke projecten er van hun geld in het ziekenhuis zijn gerealiseerd. Daarnaast zetten we ook andere communicatiemiddelen in als goede doelen organisatie, om onze Vrienden 'up to date' te houden. Helaas is dit niet het geval bij ieder goed doel dat ze na donaties of schenkingen goed communiceren. Wat kan er beter, lees het in deze blog!


Lees verder >>
Blog: Twee geslaagde evenementen bij de Stichting Vrienden JBZ

13-10-2017 | Willem-Jan Hanegraaf

Ik heb het bloggen even een weekje overgeslagen, maar met goede redenen! De afgelopen ben ik druk bezig geweest met werkzaamheden voor de Stichting Vrienden van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in twee prachtige evenementen waar ik in deze blog verder over schrijf!


Lees verder >>
Blog: Telefonische klantenservice versus online helpdesk

29-09-2017 | Willem-Jan Hanegraaf

Weet u wat mij de laatste tijd opvalt? Dat wanneer je een vraag stelt via sociale media bij de helpdesk van een bedrijf, dit veel effectiever behandeld wordt dan via een klantenservice. Eigenlijk te belachelijk voor woorden... in deze blog ga ik er wat verder over filosoferen. 


Lees verder >>
Blog: Communicatie in amateur cultuursector onderschat

23-09-2017 |

De afgelopen jaren heb ik ervaring op mogen doen binnen de cultuursector, onder andere bij het Muziekgebouw in Eindhoven tijdens een stage. Daarnaast geef ik advies en ondersteun ik verschillende amateurverenigingen bij hun communicatie. In de amateur cultuursector zijn er echter grote verschillen in de wijze waarop men Communicatie en Promotie aanpakt. Dit leidt tot effectieve en niet-effectieve communicatie. In dit blogartikel ga ik hier verder op in en geef ik tips hoe stichtingen en verenigingen in de cultuursector hun communicatie succesvol kunnen inrichten.


Lees verder >>


Pagina: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Blogartikelen en nieuws in uw mailbox ontvangen?
Meld u hieronder aan!

Naam:

E-mail:

Controle:
typ hier ter controle: services17CONTACT

Kunnen wij je helpen door onze kennis en ervaring met je te delen? Neem dan contact met ons op!

Willem-Jan Hanegraaf
Communicatie en Webbuilding
✉ info(@)wjh-ict.nl
✆ 06-27241688

Rob Clement
Informatica
✉ rob.clement(@)wjh-ict.nl
✆ 06-57241289