Vanavond is weer het “Apple hardware feestje”

Pak een lekker een biertje uit de koelkast en zet een bak popcorn klaar. Vanavond wordt er weer Apple hardware aangekondigd, zoals de iPhone en Apple Watch. Wil jij de keynote ook live kijken, dat kan vanavond vanaf 19.00 uur via een live-uitzending op Youtube!

Wat staat je vanavond te wachten?

Apple heeft ieder jaar verschillende keynotes (gemiddeld vier) voor de presentaties van nieuwe producten. Twee daarvan zijn écht groot: WWDC in het voorjaar, waar nieuwe software word aangekondigd. En het september event, waar nieuwe Apple hardware op het programma staat. De nieuwe iPhone staat bij deze productpresentatie centraal.

Het is altijd spannend wat de innovatieve snufjes zijn in de nieuwe iPhone. Dit jaar verwachten de kenners geen nieuw design en zal de notch (die zwarte balk bovenin het scherm) blijven. Maar er komt wel een veeeel betere camera in bijvoorbeeld. Voor de rest blijft het afwachten tot vanavond.

Naast de nieuwe iPhone mogen we ook een nieuwe Apple Watch verwachten. Vorig jaar kreeg de smartwatch een update, waardoor hij veel aantrekkelijker is geworden voor een groot publiek in Nederland. Dit jaar zal Apple proberen het horloge nog verder te verfijnen, onder andere met nieuwe sport en gezondheid uitbreidingen. Ook zijn updates voor de Macbook, Airpods en Apple-tv vanavond niet uitgesloten.

Kortom, echt een presentatie om als Apple liefhebber naar uit te kijken!

Ook een marketing feestje…

De presentaties van Apple zijn niet alleen interessant om te bekijken vanwege de nieuwe producten, maar ook vanwege de presentatietechnieken. Het zit vol met psychologische triggers om de kopers te verleiden helemaal wild op Apple’s producten te worden. Wil jij weten hoe dat zit, kijk dan het onderstaande filmpje.

Maak je Apple apparaat klaar voor nieuwe software!

De updates voor je iPhone, iPad, Apple Watch en Macbook zijn dit voorjaar al aangekondigd tijdens de ontwikkellaarsconferentie WWDC. Na het testen van beta’s in de zomer, zijn de nieuwe versies bijna klaar voor installatie onder het grote publiek. Vanavond gaat Apple waarschijnlijk ons ook vertellen wanneer we de updates kunnen gaan installeren. Zorg daarom alvast dat je Apple apparaat voldoende opslagcapaciteit vrij heeft om de update te installeren en maak een goede back-up. Zo voorkom je dat wanneer het fout gaat, je niets van je bestanden kwijtraakt.

Heel veel plezier vanavond bij de aankondiging!Deel dit artikel via: