Systeemupdates bij de start van het nieuwe jaar

De eerste week van het nieuwe jaar willen we als WJH-ICT Services goed ingaan. Dit doen wij door een aantal grote systeemupdates die wij u met trots presenteren op onze nieuwe producten pagina.
 

Multimedia System – Versie 2
Het systeem dat de grootste update heeft gekregen is het Multimedia System. Met dit systeem kunnen wij u voortaan de mogelijkheid bieden om op verschillende niveaus – administrator, gebruikers, publiekelijk – bestanden te delen. Daarnaast heeft het systeem een compleet nieuw design en een uitgebreidere interface voor een hoger gebruiksgemak. 


 

Functioneel design
Wij streven continue naar het meest optimele design van onze systemen zodat deze zo functioneel mogelijk zijn. Al onze systemen hebben een update gekregen in het design en een nieuw logo per systeem, zodat deze allemaal hun herkenbaarheid krijgen.

Producten pagina
Om al onze prachtige systemen om een duidelijke manier aan u te presenteren hebben wij de producten pagina opnieuw ingericht. Hierop leggen we kort uit wat de opties zijn van ieder systeem. U kunt deze bezoeken via deze link.

      

 Deel dit artikel via: