Dossier: Apple producten 2017

Op verschillende momenten door het jaar kondigt Apple nieuwe producten aan. In dit dossier vindt u hier een overzicht van. Op 21 maart van dit jaar werden we verrast door de aankondiging van een rode iPhone 7, een nieuwe iPhone SE en een nieuwe goedkopere iPad. Anders dan andere jaren kondigde Apple deze producten aan zonder een groot evenement te organiseren.

Laatste update dossier: 21 maart 2017

21 maart 2017: iPhone 7 – RED, iPhone SE – 128gb en iPad 9,7 inch
Zonder een groot evenement te organiseren heeft Apple een aantal nieuwe producten aangekondigd. De website ging vanochtend offline en rond half 2 presenteerde Apple de iPhone 7 in een nieuwe rode kleur. Met de RED special editon producten ondersteund Apple het Wereldfonds in de strijd tegen hiv en aids. Het kleinste model van de iPhone familie, de iPhone SE zal voortaan ook in een 128gb versie te verkrijgen zijn. Het is geen grote update van het product maar een aanvulling op het assortiment.

Hoewel de tabletmarkt krimpende blijft, kondigde Apple vandaag ook een nieuwe iPad aan. Het is een iPad met een lagere instapprijs vanaf 409 euro. Opvallend is dat Apple met de naam iPad niet doorgaat op de namen iPad Air of iPad Pro maar weer gewoon de originele naam hanteert. De nieuwe iPad heeft uiterlijk geen veranderingen gekregen. Wij verwachten dan ook niet dat het grote groepen gebruikers terug zal brengen naar het tabletgebruik of huidige gebruikers over de streep zal trekken voor een nieuw model te kiezen.Deel dit artikel via: