Nieuwe website Berne Media bij afscheid

Ongeveer een maand geleden heb ik afscheid genomen bij Berne Media als webredacteur en online-marketeer.  Door uitbreiding van werkzaamheden in het Jeroen Bosch Ziekenhuis kwam ik voor een keuze te staan. Ik heb een fijne tijd gehad bij Berne en het bedrijf achtergelaten met een gloednieuwe website!

Nieuwe website Berne Media

Een zeer lange periode heeft Berne Media, de uitgeverij van de Abdij van Berne geen eigen website gehad. Er lag de wens van de directie om een nieuwe website te lanceren. Hieronder moesten alle producten van Berne Media gepresenteerd worden; de uitgeverij, boekhandel, liturgie en Katholiek.nl. Onder andere de website van de Werkgroep Liturgie Heeswijk (WLH) moest in de nieuwe site geïntegreerd worden, net als alle boeken en overige uitgaven. Een mooie uitdaging! Door mijn vertrek was de website mijn laatste project voor Berne Media.

De nieuwe website is te bekijken via: www.bernemedia.com

Afscheid

Zoals u heeft kunnen lezen ben ik dus gestopt bij Berne. In het ziekenhuis kreeg ik een kans aangeboden die ik niet kon laten liggen. Ik wil ook in dit artikel (nogmaals) mijn collega’s bij de uitgeverij en boekhandel bedanken voor de fijne samenwerking. Alle zegen toegewenst in jullie toekomst en die van het bedrijf!Deel dit artikel via: