Lancering nieuwe website WJH-ICT Services

Na een bouwproces van bijna een half jaar is het vandaag dan zover, de lancering van onze gloednieuwe website. De site heeft zowel qua uiterlijk als inhoud een complete metamorfose ondergaan. Een responsive design voor PC, tablet en telefoon met een heldere navigatie geeft ons de mogelijkheid u de meest belangrijke informatie duidelijk aan te bieden.

Nieuw uiterlijk voor PC, tablet en telefoon
Onze nieuwe website heeft een compleet nieuw ontwerp die zich aanpast naar de formaat van uw scherm. Zo heeft u alle informatie snel bij de hand in de meest optimale vormgeving. Het is volgens ons een zeer aantrekkelijke website geworden met een duidelijk navigatie die zijn doel dient.
 

Inhoud website
De inhoud van onze website richt zich op twee aspecten: duidelijke weergave van onze werkzaamheden en transparantie over datgene waar wij voor staan en wat wij graag aan onze klanten en bezoekers willen aanbieden. De complete navigatie en alle teksten zijn herzien zodat u de meeste actuele informatie van ons krijgt over onze diensten en producten.

Daarnaast het inlog-gedeelte voor onze klanten onder handen genomen. We hebben dit gedeelte veiliger gemaakt en ook hier is de navigatie en inhoud sterk verbeterd. Wij hopen uiteraard naar uw tevredenheid!
 

'Puntjes op de i'
We zijn uiteraard zeer trots op onze nieuwe site maar met de lancering hiervan zijn we nog niet klaar. De komende tijd zullen we de 'puntjes op de i zetten' en verdere aanvulling geven aan de website door interessante nieuws en blogartikelen. Heeft u input en/of feedback, deze kunt u ons altijd mailen via info@wjh-ict.nl

 Deel dit artikel via: