Twee geslaagde evenementen bij de Stichting Vrienden JBZ

Ik heb het bloggen even een weekje overgeslagen, maar met goede redenen! De afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met werkzaamheden voor de Stichting Vrienden van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in twee prachtige evenementen waar ik in deze blog verder over schrijf!

Gala

Op 6 oktober jl. organiseerde de Stichting Vrienden alweer voor de vierde keer een groot fondsenwervend gala. Drie bestuursleden van de stichting organiseerde het geheel en ik mocht hen namens het ziekenhuis ondersteunen. Er waren ongeveer 150 genodigden aanwezig, waaronder veel mensen uit het Bossche bedrijfsleven die op veilingkavels konden bieden. De kavels waren onder andere beschikbaar gesteld door Autobedrijf Van den Udenhout maar ook bekende personen zoals Addy van den Krommenacker en Marco Kroon. Daarnaast waren er optredens van onder andere soulzangeres Shirma Rous en TVOH-winnares Pleun Bierbooms. Het eindresultaat was een opbrengst van € 199.850,- Dit geld komt volledig ten goede aan projecten die het comfort van patiënten in het ziekenhuis vergroten, ik hoop dat de stichting er weer mooie dingen van gaat doen!

Lees hier het nieuwsartikel over het vierde Gala van de Stichting Vrienden >> 

Vriendenavond

Vier dagen later stond de jaarlijkse Vriendenavond op het programma. Jaarlijks organiseert de Stichting Vrienden een avond om donateurs (Vrienden) te laten zien welke mooie projecten allemaal gerealiseerd zijn mede dankzij hun donaties. Samen met twee collega’s organiseerde we een interactieve avond met als thema ‘Trots op…’ Na een gezamenlijke opening konden de aanwezigen vervolgens deelnemen aan een workshop in kader van de nieuwe strategie van het ziekenuis of een rondleiding langs projecten in het ziekenhuis. De reacties na afloop waren overweldigend en we kijken trots terug op een geslaagde avond.

Lees hier het nieuwsartikel over de Vriendenavond >>

Een leuke afsluiting van de week was een gastcollege welke ik donderdag mocht geven op Avans Hogescholen in ‘s-Hertogenbosch voor de minor Public Controlling, namens de Stichting Vrienden JBZ. Een bijzondere ervaring waar ik op sociale over schreef: “Net zelf uit de schoolbanken en dan al zelf een gastcollege verzorgen, zo kan het lopen.”Deel dit artikel via: