Durf te vragen: wat wil jij op deze blog lezen?

Een gouden regel bij het schrijven en onderhouden van een blog is om je lezers te betrekken bij je artikelen. Dat doe je door de interactie – bijvoorbeeld op sociale media – met ze aan te gaan of hen te vragen naar hun input. Ik heb genoeg leuke ideeën om over te bloggen, maar ik wil jou als lezer betrekken en bedienen. Daarom stel ik je de vraag: wat wil jij op deze blog lezen?

Wat mij inspireert tot het schrijven van deze blog

Het schrijven van een blog is een hobby van me. Ik vind het geweldig iedere week weer iets nieuws te bedenken en overal doe ik inspiratie op. Het dwingt me om mezelf te verdiepen in literatuur, nieuwe dingen te leren… zo groei ik als communicatieprofessional iedere keer weer. 

De inspiratie voor mijn artikelen haal ik vanuit gebeurtenissen uit het dagelijks leven: projecten welke ik doe tijdens mijn baan, onderwerpen die spelen in de maatschappij, dingen die ik zelf graag wil leren of vragen welke mensen mij stellen. Vooral de vragen die ik krijg van mensen geven uitdaging om mezelf ergens in te verdiepen en om die uitdaging blijf ik je vragen!

Waar wil jij dat ik over schrijf?

Ik vind het super dat je mijn artikelen leest en ik hoop dat je er écht mee geholpen bent. En ik wil jou nog verder helpen! Misschien zit jij wel met brandende communicatie, informatica of webbuilding vragen? Dan kan ik je wellicht helpen met een inspirerend artikel.

Heb je dus ideeën, stuur ze dan naar me op via de contactpagina. Ik kan niet beloven dat ik over alle onderwerpen een artikel schrijf, maar ik zal er altijd over nadenken of ik er wat mee kan doen.

Bedankt voor het lezen van mijn blog en de bijdrage die je levert met het aanleveren van ideeën!Deel dit artikel via: