Deze artikelen heb je mogelijk gemist…

De zomervakantie zit er weer op! Tijdens de vakantie ben ik echter gewoon doorgegaan met het schrijven, maar mogelijk heb jij door je vakantie wel artikelen gemist? Ik heb ondertussen weer veel inspiratie (ook weinig tijd) voor het schrijven van nieuwe artikelen. Voor ik hier mee verder ga geef ik je eerst een overzicht van de interessantste artikelen van deze zomer!

Klik op de titels om de artikelen te lezen!


The Subtle Art of Not Giving a FuckLeesplank communicatieliteratuur

Misschien heb je niet alle boeken kunnen lezen van de lijst die ik je heb gegeven, maar ook na de zomer blijven ze onverminderd interessant!

Komkommertijd
De zomer is een periode van minder nieuws, ook wel komkommertijd genoemd. Hoe ga je hier mee om als redactie? Nu ook nog leerzaam voor periodes die komen gaan.

Tegendraads zijn
Naar aanleiding van een vraag welke ik stelde in één van mijn artikelen deze zomer, kreeg ik verschillende ideeën toegestuurd. Het moge duidelijk zijn, humor is belangrijk!

Communicatieadviseur: wijs of eigenwijs?
Een diepere uiteenzetting over het vak van communicatieadviseur en hoe mensen hier (vaak) tegenaankijken.And there is much more to come, so stay tuned!Deel dit artikel via: