Blog: Wereld Jongeren Dagen – Krakau 2016

In de periode 18 juli tot en met 2 augustus heb ik een reis gemaakt naar de Wereld Jongeren Dagen in Krakau (Polen). Tijdens deze reis heb ik blogs geschreven over mijn belevenissen tijdens het voorprogramma en het verblijf in Krakau. De blogs zijn gepubliceerd op de website van het Brabants Dagblad.

• Lees hier de reisblog bij het Brabants Dagblad
• Alle updates vanuit het Bisom 's-Hertogenbosch zijn te volgen via: facebook.com/jongbisdomdenbosch

 04-08-2016: Overzicht Blogs
Afgelopen dinsdag ben ik terug gekomen vanuit Krakau. Het was een zeer bijzondere reis, maar dat heeft u ongetwijfeld kunnen lezen in mijn blogs. Hieronder vindt u een overzicht van alle blogartikelen die ik voor het Brabants Dagblad heb geschreven.
Blog 1, Yes! Lekker dichtbij
Blog 2, Het is zover
Blog 3, Een dag van uitersten
Blog 4, Emoties komen los, reisgenoten bloeien op
• Blog 5, Voorproefje voor Krakau
Blog 6, De WJD nu echt van start
Blog 7, Paus als inspirator
Blog 8, Live van Campus Misericordia
Blog 9, Wereld Jongeren hebben me laten groeien in geloof

 

18-07-2016: Aankondiging in papieren versie – Brabants Dagblad
Ook in de papieren versie van het Brabants Dagblad is het interview verschenen en daarbij onze eerste blogs.
Alle komende blogs voor het Brabants Dagblad zijn te lezen via: www.bd.nl/wjd2016

 

17-07-2016: Eerste blogartikel op website Brabants Dagblad
Morgen start de grote reis naar Polen en afgelopen week hebben Céline Sibbelee en ik, een interview gehad bij het Brabants Dagblad. Het interview is nu online te lezen en daarbij onze eerste blogartikelen voor aanvang van onze reis!
• Lees hier het interview bij het Brabants Dagblad
• Lees hier mijn eerste blogartikel voor het Brabants Dagblad


 


17-07-2016: Ambassadeur voor de Parochies HDL (Heeswijk-Dinter, Loosbroek)
Tijdens mijn reis ga ik mee als ambassadeur van de Parochise HDL. Mensen in deze parochies worden extra geïnformeerd waar zij de reis kunnen volgen op de verschillende kanalen. Na de WJD zal ik speciaal voor deze parochies een reisverslag schrijven en hen vertellen over de reis in de kerk(en) om ook jongeren voor in de toekomst te enthousiasmeren.

 
 


14-07-2016: VLOG Jongeren Bisdom, Willem-Jan en Celine

 Deel dit artikel via: