Kerstboodschap

De kerstboom staat weer, overal hangen weer sfeervolle lampjes en branden kaarsjes… het is Kerstmis! In deze kerstboodschap kijk ik dankbaar terug op een prachtig jaar.  Ik heb dit jaar weer veel mogen inspireren met mijn artikelen – 43 artikelen in totaal. Daarnaast heb ik talloze vragen gehad en mensen ook daarmee weer verder mogen helpen. Dat geeft mij weer energie om ook zo in 2020 zo door te gaan!

Wat 2020 ons gaat brengen is natuurlijk de vraag, maar ik heb er in ieder geval zin in. Kijkend naar mijn eigen situatie gaan mijn werkzaamheden in het ziekenhuis als communicatieadviseur erg goed. Ik mag iedere dag mensen helpen met communicatievraagstukken en hen adviseren, dat geeft veel voldoening. Maar ook niet te vergeten: ik leer ik er iedere dag weer nieuwe dingen! Daarnaast mag ik als vrijwilliger regelmatig mijn bijdrage leveren aan de PR van verschillende organisaties. Het is en blijft belangrijk je belangeloos in te zetten voor de goede zaak! En uiteraard blijft iedere keer weer een leuke een uitdaging aantrekkelijke blogs te schrijven voor deze website en mensen hiermee te inspireren.

Dank!

Tot slot van deze kerstboodschap wil ik je hartelijk danken voor het bezoeken van mijn website en het lezen van mijn artikelen. De reacties die ik op mijn artikelenkrijg doen mij goed en zetten mij ertoe aan iedere keer weer interessante artikelen te schrijven. Dat kan ik niet zonder de vragen die je mij stelt of de inspiratie die jij mij als lezer geeft… dank daarvoor!

Ik wens je daarom van harte een Zalig Kerstmis en hopelijk tot ziens in 2020 op mijn website ‘WJH-Services‘.Deel dit artikel via: