Bereikbaarheid zomerperiode

In verband met de zomerperiode is WJH-Services de komende week minder bereikbaar. In de tijden dat we ‘beperkt bereikbaar zijn’ kun je ons mailen of bellen, maar kan het langer duren voor we hierop reageren en plannen we nieuwe afspraken na 20 augustus. Op de data dat we alleen bereikbaar zijn voor noodgevallen vragen we je alleen te bellen als dit echt niet anders kan.

  • 25 t/m 27 juli beperkt bereikbaar
  • 28 juli t/m 12 augustus alleen voor noodgevallen
  • 13 t/m 19 augustus beperkt bereikbaar

Voor nood kun je bellen naar: 06-57241289

Telefoon uit, stilte aan tijdens de zomerperiode

Begin volgende week publiceer ik onder de voorgaande kop een artikel. Hierin motiveer waarom het goed is een bepaalde periode in de zomer helemaal offline te zijn. Zo gaat ook WJH-Services vanaf 25 juli bijna vier weken offline. Een periode van rust en om vanaf 20 augustus met frisse energie en een gloednieuwe website door te gaan.

Privacy

Tot slot ontvang je deze binnenkort een verzoek voor toestemming voor het ontvangen van een nieuwsbrief. Wij hebben ons privacybeleid geupdate en dit verzoek is hier onderdeel van. Voor belangrijke zaken (zoals deze mail) blijven we u persoonlijk per mail benaderen en niet via de nieuwsbrief. De privacyverklaring van WJH-Services kun je hier lezen.