Blogartikelen en nieuws

Interessante blogartikelen en nieuws over onze diensten, hieronder kunt u het allemaal lezen. 
Wilt u nieuws en blogartikelen in uw mailbox ontvangen, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!
 Een soepele overgang naar Windows 10

18-06-2015 |

Wellicht heeft u al de nodige berichten voorbij zien komen, maar 29 juli zal Microsoft haar nieuwste besturingssysteem uitbrengen: Windows 10. Huidige (legale) Windows 7, 8 en 8.1 gebruikers zullen een gratis update krijgen naar Windows 10 en misschien heeft u ook al een uitnodiging gekregen om deze update vanaf 29 juli te installeren. Wij begrijpen dat deze overgang naar dit nieuwe besturingssysteem een hele stap voor u kan zijn, daarom kunt u bij ons terecht voor hulp bij de installatie en om wegwijs te worden in deze nieuwe omgeving. Wij hebben diverse previewversies van Windows 10 getest en weten precies wat u kunt verwachten. Mocht u hulp willen voor een soepele overgang naar Windows 10, neemt u tijdig contact met ons op.

 


Lees verder >>
Blog: Macbook, een knap staaltje Apple innovatie

08-06-2015 |

Eerder dit jaar kondigde Apple tijdens een evenement haar nieuwe Macbook aan. In de serie Macbook Air, Macbook Pro kwam nu weer de 'normale' naam, Macbook terug. Dit apparaat met een 12 inch scherm is sinds een aantal weken op de markt en afgelopen weekend hebben wij uitgebreid de tijd genomen om deze nieuwste product van Apple te testen.

Klik op 'lees meer' voor het volledige artikel


Lees verder >>
Blog: uw doelgroep bereiken

03-06-2015 |

Eén van de belangrijkste vragen voor veel organisaties is: hoe bereiken wij onze doelgroep? Vooral wanneer u een zeer specifieke groep wilt bereiken en uw concurrenten in dezelfde vijver vissen, moet je onderscheidend zijn. Voordat u begint met investeren in promotiemiddelen of in een product, adviseren wij om een goed onderzoek te doen naar de wensen en behoeften van de doelgroep. Wanneer u hier een goed beeld van heeft, kunt u gericht gaan promoten richting de doelgroep.

WAT u over wilt brengen naar de doelgroep en HOE u dit wilt doen is vaak niet het belangrijkste, WAAROM u uw dienst/product aanbiedt is wel heel belangrijk. Door emotie onder uw doelgroep op te wekken ontstaat er onder uw doelgroep binding met uw product/dienst. Vanaf het moment dat uw doelgroep verbondenheid heeft met uw product/dienst zullen zij u actiever gaan volgen, dan zal het bereiken van uw doelgroep in de toekomst een stuk gemakkelijker gaan.

Een aantal tips die wij u nog graag willen meegeven:
- Weet waarom u uw product/dienst aanbiedt en wat u hier mee wilt bereiken.
- Zorg voor boeiende content
- Zorg voor een vormgeving die past bij de doelgroep
- Maak uw uitingen crossmediaal om herkenbaarheid te creëren
- Luister naar de wensen van uw doelgroep


Lees verder >>
Blog: maak kennis met de Apple Watch

08-04-2015 |

Helaas nog niet in Nederland verkrijgbaar, maar met de komst van de Apple Watch lijkt de smartwatch nu echt in opkomst. Waar merken als Samsung en Motorola al met meerdere smartwatches draaiend op Android-Wear op de markt zijn, komt Apple met zijn langverwachte 'slimme horloge'. Een aantal grote mediabedrijven kregen een model van Apple toegestuurd om te testen. Onder andere technologie website 'The Verge' mocht de Apple Watch testen in het dagelijks leven en maakte een mooie (engelstalige) review. Bent u nu al benieuwd naar deze nieuwe technische ontwikkeling, kijkt u dan vooral dit filmpje. Wanneer wij de Apple Watch tot onze beschikking hebben, zullen wij er ook zeker de nodige aandacht aan besteden.


Lees verder >>
Ondersteuning voor open-source webapplicaties

02-04-2015 |

Op internet worden veel open-source webapplicaties aangeboden. Voorbeelden hiervan zijn Joomla, Wordpress (CMS) en Magento (webshop). Deze pakketen worden door grote bedrijven ontwikkeld en bieden u een complete omgeving.

Toch kunnen deze complete omgevingen vaak erg onoverzichtelijk zijn.
Wij willen u de juiste ondersteuning bieden om het beheren van uw website en/of webshop tot een succes te maken !


Lees verder >>
Blog: De nieuwe telefoons van de grote merken

12-03-2015 |

Vorige week vond in Barcelona het jaarlijkse Mobile World Congress plaats, dé gelegenheid voor veel fabrikanten om nieuwe smartphones, smartwatches en tablets te introduceren. De aankondigingen waar iedereen reikhalzend naar uitkijkt waren de telefoons van Samsung en HTC. Deze telefoons volgen beide weer een eerdere versie op. De toestellen zijn genaamd de Samsung Galaxy S6 en de HTC One M9.

In dit blog artikel vindt u uitgebreide informatie over de aangekondigde modellen.


Lees verder >>
Blog: Kernwaarden naleven en nastreven

28-02-2015 |

Uit onze eigen ervaring en ervaringen van onze klanten, krijgen wij steeds meer de indruk dat een goede service niet voor alle bedrijven en winkels vanzelfsprekend zijn. Dit zorgt voor frustraties en vervelende momenten.

Bij veel bedrijven heb je niet het gevoel dat je als klant gewaardeerd wordt. Lange wachttijden op levering van producten of reparatie hiervan. Of bedrijven die je toch proberen te laten betalen bij fouten die onder de garantie vallen zijn ons een doorn in het oog. Het zijn slechts een aantal voorbeelden van hoe het niet moet.

Service is één van onze belangrijkste kernwaarden, bij ons staat de klant centraal en zij moeten een goed gevoel hebben bij onze service. Ook de producten die wij leveren, worden 'op maat' gemaakt speciaal naar wens van de klant. Alles gebeurt in een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding waarin wij altijd bereid zijn om een extra stap te zetten voor onze klant.

Wij streven er continue naar om de beste service en producten te leveren, die perfect aansluit bij behoeften onze klanten.


Lees verder >>
Eerste blog-artikel, een vooruitblik op Windows 10

26-01-2015 |

Bij de lancering van Windows 8 hadden veel mensen moeite met de overgang, van het vertrouwde Windows 7 naar deze nieuwe manier van werken. Inmiddels heeft Microsoft veel geluisterd en is Windows 10 aangekondigd dat later dit jaar zal uitkomen.

In dit eerste blog-artikel kijken wij vooruit naar de nieuwe functionaliteiten en wat Windows 10 voor u kan gaan betekenen.


Lees verder >>


Pagina: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Blogartikelen en nieuws in uw mailbox ontvangen?
Meld u hieronder aan!

Naam:

E-mail:

Controle:
typ hier ter controle: services17CONTACT

Willem-Jan Hanegraaf
Communicatie en webbuilding
✉ info(@)wjh-ict.nl
✆ 06-27241688


Rob Clement
Informatica
✉ rob.clement(@)wjh-ict.nl
✆ 06-57241289