Blogartikelen en nieuws

Interessante blogartikelen en nieuws over onze diensten, hieronder kunt u het allemaal lezen. 
Wilt u nieuws en blogartikelen in uw mailbox ontvangen, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!
 Blog: Wereld Jongeren Dagen - Krakau 2016

14-07-2016 |

In de periode 18 juli tot en met 2 augustus heb ik een reis gemaakt naar de Wereld Jongeren Dagen in Krakau (Polen). Tijdens deze reis heb ik blogs geschreven over mijn belevenissen tijdens het voorprogramma en het verblijf in Krakau. De blogs zijn gepubliceerd op de website van het Brabants Dagblad.

Klik op 'lees verder' voor alle updates.


Lees verder >>
Database 125 jaar O&U Beek en Donk

10-06-2016 |

In het weekend van 19, 20 en 21 mei vierde Koninklijke Harmonie O&U uit Beek en Donk haar 125 jarig jubileum.
Rondom het jubileum waren verschillende activiteiten en concerten maar ook is er een fotoboek uitgebracht. In dit fotoboek zit een USB-stick met daarop ook een digitale database met historisch foto/audio/video materiaal van het Harmonieorkest. 

Klik op 'lees verder' voor het hele artikel.


Lees verder >>
Aankondigingen Apple evenement 21 maart

22-03-2016 |

Gisterenavond hield Apple een klein evenement met de naam 'Let us loop you in'.
Tijdens dit evenement werden onder andere een nieuwe 4 inch iPhone, 9,7 inch iPad Pro en verschillende kleine updates aangekondigd.

Klik op 'lees verder' voor meer details en video's van het evenement.
 


Lees verder >>
Eerste blik op nieuwe Android smartphones in 2016

22-02-2016 |

Het is weer een spannende week voor gadget en telefoon fanaten. Op het Mobile World Congress in Barcelona worden weer een hoop nieuwe gadgets en telefoons gepresenteerd door grote bedrijven. Een lang verwachte aankondiging was die van de Samsung Galaxy S7/edge, het gloednieuwe vlaggenschip van Samsung. Over de prestaties van de telefoon is nog niet veel te zeggen maar de eerste indruk is goed. Daarom hebben wij voor u alvast een aantal video's verzameld waarin eerste indrukken vertellen van de nieuwe Samsung telefoon. Over een tijdje zullen we op onze website ook een uitgebreid artikel plaatsen over de nieuwe Samsung Galaxy S7 en andere high-end telefoons die de komende tijd hun intrede zullen doen. In dit artikel kunt u alvast video's zien over telefoons van Samsung, LG en Sony.

Klik op 'lees verder' voor het volledige artikel met foto's en video's.


Lees verder >>
Lancering nieuwe website WJH-ICT Services

31-01-2016 |

Na een bouwproces van bijna een half jaar is het vandaag dan zover, de lancering van onze gloednieuwe website. De site heeft zowel qua uiterlijk als inhoud een complete metamorfose ondergaan. Een responsive design voor PC, tablet en telefoon met een heldere navigatie geeft ons de mogelijkheid u de meest belangrijke informatie duidelijk aan te bieden.

Klikt u op 'lees verder' om te lezen welke belangrijkste aanpassingen hebben plaatsgevonden.


Lees verder >>
Blog: Meer eenheid met Microsoft Office 2016

25-09-2015 |

Na verscheidene versies van het bekende Office pakket is nu de nieuwste versie uitgebracht. Wat is er nieuw in dit pakket? Wat kunnen we er allemaal mee doen? Wij hebben alvast gewerkt met de preview versie en zijn onder de indruk. 


Lees verder >>
Communicatieadvies, Berne Abdijconcerten

15-09-2015 |

Al bijna 65 jaar worden er (orgel)concerten georganiseerd in de Abdij van Berne te Heeswijk. Musici van wereldniveau komen graag naar Heeswijk in deze gastvrije omgeving, om daar hun kunsten te laten horen. Om deze concerten te laten plaatsvinden en veel bezoekers te blijven trekken, is er behoefte aan het optimaliseren van de huidige communicatiemiddelen en het introduceren van sociale media.

WJH-ICT Services biedt ondersteuning bij het beheer en inrichten van sociale media, het ontwerp rondom digitale uitingen en het adviseren bij promotionele activiteiten.

 

Lees verder >>
Blog: opkomst van de smartwatch even de tijd geven

17-08-2015 |

In een eerder blogartikel keken we al vooruit naar de komst van het nieuwe oogappeltje van Apple, de Apple Watch. Sinds eind juli is het 'slimme horloge' van Apple ook verkrijgbaar in Nederland en zijn wij ermee aan de slag gegaan. Ook zijn er vele verschillende andere smartwatches op de markt waarvan wij ook de mogelijkheden onder de loep hebben genomen.

Is de smartwatch HET nieuwe horloge dat jouw normale horloge gaat vervangen, of is het puur een hebbedingetje.


Lees verder >>


Pagina: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Blogartikelen en nieuws in uw mailbox ontvangen?
Meld u hieronder aan!

Naam:

E-mail:

Controle:
typ hier ter controle: services17CONTACT

Willem-Jan Hanegraaf
Communicatie en webbuilding
✉ info(@)wjh-ict.nl
✆ 06-27241688


Rob Clement
Informatica
✉ rob.clement(@)wjh-ict.nl
✆ 06-57241289