Blogartikelen en nieuws

Interessante blogartikelen en nieuws over onze diensten, hieronder kunt u het allemaal lezen. 
Wilt u nieuws en blogartikelen in uw mailbox ontvangen, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!
 Abonnement met nieuwe telefoon? Let dan even op!

01-05-2017 |

Vanaf 1 mei 2017 is er grote verandering in de Nederlandse telefonie markt. Wil je een nieuw abonnement met daarbij een telefoon boven 250 euro, dan zul je vanaf nu moeten aantonen dat je de lening van het toestel kan afbetalen. Lees er alles over in dit artikel.


Lees verder >>
Blog: Leren van communicatieblunders

13-04-2017 |

Communicatieblunders kunnen pijnlijk zijn maar soms ook gewoon ontzettend grappig.
In deze blog geven we een voorbeeld en tips hoe je deze fouten voor jouw eigen communicatie-uitingen kunt voorkomen.


Lees verder >>
Blog: owned, paid en earned media

04-04-2017 |

Als u communicatiemiddelen wilt gaan inzetten, vallen deze middelen onder de volgende groepen: owned, paid en earned media. In dit blogartikel leggen we uit welke middelen in welke groep vallen. Daarbij vertellen we wat de voor- en nadelen zijn, gebruiken voorbeelden en geven we tips bij het inzetten van deze verschillende soorten media.


Lees verder >>
Nieuwe website Ruud Stuurman en An Kolenbrander online

31-03-2017 |

Vandaag is de nieuwe website van Ruud Stuurman en An Kolenbrander live gegaan. Op hun website laten ze de stambomen van hun families zien die terug gaan tot de 16e eeuw. Ook zijn er veel historische foto's van de families te vinden. 7 jaar geleden bouwde we al een website voor Ruud en An maar deze was qua design niet meer van deze tijd. Hierdoor besloten ze door ons een nieuwe website te laten bouwen waar ze de geschiedenis van hun familie vol trots kunnen laten zien.

U kunt de website bekijken via: www.stuurmankolenbrander.nl Lees verder >>
Dossier: Android smartphones, tablets en smartwatches (update Samsung Galaxy S8)

29-03-2017 |

Als je gek bent op de nieuwste telefoons, tablets en smartwatches dan is dit dossier iets voor jou!
In februari 2017 werd het Mobile World Congress in Barcelona georganiseerd. Veel grote merken lancereerde hier hun nieuwe producten. Eind maart 2017 presenteerde Samsung haar nieuwste top-model de Galaxy S8.

Laatste update: 29 maart 2017, aankondiging Samsung Galaxy S8Lees verder >>
Dossier: Apple producten 2017

21-03-2017 |

Op verschillende momenten door het jaar kondigt Apple nieuwe producten aan. In dit dossier vindt u hier een overzicht van. Op 21 maart van dit jaar werden we verrast door de aankondiging van een rode iPhone 7, een nieuwe iPhone SE en een nieuwe goedkopere iPad. Anders dan andere jaren kondigde Apple deze producten aan zonder een groot evenement te organiseren.

Laatste update dossier: 21 maart 2017


Lees verder >>
Blog: De Rijdende Rechter en fotografie

08-03-2017 |

Bij tv-programma's als 'De Rijdende Rechter' komen de meest uiteenlopende onderwerpen voorbij. Soms komen er onderwerpen voorbij die ook interessant kunnen zijn voor communicatieprofessionals inhoudelijk. Dit was het geval in de uitzending van dinsdag 7 maart jl. waar het gebruiken van foto's met een licentie centraal stond.


Lees verder >>
Blog: zorgvuldig omgaan met medium en ontvanger

06-03-2017 |

Iedereen die in de communicatie werkzaam is, is bekend met het klassieke communicatiemodel van Shannon en Weaver. Zender -> Boodschap via medium -> Ontvanger. De ontvanger is vervolgens ook weer in staat feedback te geven. In dit simpel ogend model kunnen door kleine factoren de grootste problemen ontstaan. Belangrijke aspecten waar je rekening mee moet houden zijn het coderen van de boodschap, het gekozen medium, voorkomen en omgaan met ruis en het verwerken van feedback. Het medium waarmee je de boodschap verzend is in dit proces zeer belangrijk en de essentie hiervan in relatie tot de ontvanger gaan we in deze blog uitlichten.


Lees verder >>


Pagina: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Blogartikelen en nieuws in uw mailbox ontvangen?
Meld u hieronder aan!

Naam:

E-mail:

Controle:
typ hier ter controle: services17CONTACT

Willem-Jan Hanegraaf
Communicatie en webbuilding
✉ info(@)wjh-ict.nl
✆ 06-27241688


Rob Clement
Informatica
✉ rob.clement(@)wjh-ict.nl
✆ 06-57241289