WJH-Services geeft advies en ondersteuning op gebied van communicatie, informatica en webbuilding aan particulieren, zelfstandigen, stichtingen en verenigingen

Met onze diensten - communicatie, informatica en webbuilding - bieden we advies en ondersteuning aan personen en groepen die vaak maar beperkte middelen tot hun beschikking hebben. Dit zijn onder andere particulieren, zelfstandigen, stichtingen en verenigingen. We leveren betaalbare diensten en producten die voor hen van grote kunnen waarde zijn.

Wij geloven dat iedereen een verhaal te vertellen heeft, iets bijzonders wil uitdragen en daar willen wij graag aan bijdragen. Geïnspireerd door de Golden Circle van Simon Sinek werken we aan diensten en producten die betekenis hebben. Wij willen de klant verder helpen of dit nou gaat om communicatieadvies zoals een nieuwe strategie en bijpassend concept, het bouwen van een professionele website of het helpen IT-gerelateerde vraagstukken. Wij hebben er hart voor en durven de uitdaging aan!

 

Met wie doen wij dat?

Willem-Jan Hanegraaf heeft in 2008 WJH-Services opgericht, destijds onder de naam WJH-ICT Services. Hij behaalde zijn MBO niveau 4 ICT-diploma met als specialisatie webdevelopment. Na zijn opleiding ICT is Willem-Jan een MHBO opleiding marketingcommunicatie gaan volgen. Hiervan behaalde hij in 2014 zijn diploma. In 2017 studeerde hij af voor zijn HBO-bacheloropleiding Communicatie op de Fontys Economische Hogeschool Tilburg met een 9! Willem-Jan heeft inmiddels de nodige ervaring opgedaan door stages en grotere projecten op gebied van communicatie. Binnen WJH-Services houdt Willem-Jan zich bezig met communicatie en webbuilding.

Contactgegevens Willem-Jan: ✉ info(@)wjh-ict.nl ✆ 06-27241688

 

Rob Clement is sinds september 2012 gaan samenwerken met Willem-Jan bij WJH-Services. Rob heeft een MBO niveau 4 ICT-studie gevolgd en werkervaring bij verschillende bedrijven als Levix en Acer. Rob is de aangewezen man voor computer advies, nieuwbouw en reparatie.

Contactgegevens Rob: ✉ rob.clement(@)wjh-ict.nl ✆ 06-57241289

 

 

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Blogartikelen en nieuws in uw mailbox ontvangen?
Meld u hieronder aan!

Naam:

E-mail:

Controle:
typ hier ter controle: services17CONTACT

Willem-Jan Hanegraaf
Communicatie en webbuilding
✉ info(@)wjh-ict.nl
✆ 06-27241688


Rob Clement
Informatica
✉ rob.clement(@)wjh-ict.nl
✆ 06-57241289