Communicatie

"Communicatie is een vak". Aan de hand van een goede strategie, creëren we passende concepten en maken de juiste combinatie van online en offline middelen. Zo kunnen we u helpen om het maximale effect uit uw communicatie te halen.

We gaan graag zo effectief mogelijk te werk om u een gepast communicatieadvies te geven. Dit doen wij doormiddel van het onderstaande stappenplan:

Luisteren en gesprek

Door actief te luisteren en het gesprek met u aan te gaan, verzamelen we zoveel als mogelijk informatie. Met deze informatie kunnen we uw communicatieprobleem in kaart brengen en voortvarend van start gaan om met een passende oplossing te komen.

 
 

Strategie

Hoe kunnen we samen zorgen dat uw boodschap bij uw doelgroep terecht komt? Vaak is hier het grondig onderzoek voor nodig. Hebben we alle aspecten goed in beeld, dan gaan we de communicatiestrategie bepalen. De strategie zal uitgevoerd worden volgens een planning.

 
 

Concept

Goed communiceren kan alleen als we het juiste vertrekpunt hebben voor uw middelen. Het concept is gebaseerd op uw identiteit en wat u wil uitdragen naar uw doelgroep. We bepalen de boodschap, tone of voice en stijl die de beste basis vormen voor uw communicatie-uitingen.

 
 

Creatie

Een goed concept raakt mensen en hier zijn inhoudelijk sterke en aantrekkelijke middelen voor nodig. Wij zorgen voor teksten en visuele ontwerpen die aansluiten bij uw doelgroep, zodat u onderscheidend bent het optimale effect bereikt.

 
 

Beheer

Na de introductie van het concept is het belangrijk om de communicatiestroom te monitoren en te optimaliseren. Het is belangrijk dat datgene wat u wil communiceren uw doelgroep onder de huid gaat zitten. Hier zijn updates voor nodig met name in uw online communicatie-uitingen.

 
 

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Blogartikelen en nieuws in uw mailbox ontvangen?
Meld u hieronder aan!

Naam:

E-mail:

Controle:
typ hier ter controle: services17CONTACT

Willem-Jan Hanegraaf
Communicatie en webbuilding
✉ info(@)wjh-ict.nl
✆ 06-27241688


Rob Clement
Informatica
✉ rob.clement(@)wjh-ict.nl
✆ 06-57241289